Farrier

Dit keer heb ik een hoefsmid gefotografeerd. Dit stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Paardrijden is een grote hobby van me, ik vond het dan ook erg interessant en heb met veel plezier mogen fotograferen!
Klik hier om de foto’s te bekijken.

The last phase

813.2

The last phase, de laatste fase.. de laatste gezichten, van de basisschool Sint Antonius Abt in Overlangel. Helaas is het zo ver gekomen dat de school zijn deuren moet sluiten. Ik heb op mijn manier de laatste gezichten van deze school voor eeuwig vastgelegd. Hier kunt u een selectie bekijken van de serie.
Klik hier om de foto’s te bekijken.

[UN]LOCKED

gevangene7

Achter gesloten deuren in de bajes…
In het laatste leerjaar van mijn opleiding heb ik eindelijk mogen doen wat ik al een tijd wilde, een serie maken over gedetineerden. Waarom? Zelf was ik nog nooit in een gevangenis geweest, maar vond dit toch altijd een interessant onderwerp. Hoe zijn gedetineerden? Hoe is het leven daar? Is het echt een hotel zoals sommigen beweren? Ik kon me er weinig bij voorstellen. Ik had al eerder geprobeerd om te mogen fotograferen in een gevangenis maar dit is me nooit eerder gelukt. Zo eigenwijs als ik ben, ben ik in september 2012 weer vooraan begonnen om toestemming te krijgen gedetineerden te mogen fotograferen. Uiteindelijk mocht ik 8 maanden later, met mijn camera naar de koepelgevangenis in Arnhem. Het was een spannend en leerzaam project.
Klik hier om de foto’s te bekijken.